Jeesus opetti budhalaisuutta ja hindujen astrologiaa

Jeesus on ilmeisesti aika pahasti väärin ymmärretty figuuri ellei jopa kaikkien aikojen osoitus vallanhimon  vuoksi syntyvästä harhaopista.

Jeesus itse opetti jookaamaan. Hän siis käski seuraajiaan tekevän samoin. Hän vieläpä useasti sanoi , että jos teette samoin kuin hän, voitte olla yhteydessä diviinisyyteen, eli "jumalaan" ja tehdä isompia asioita kuin hän. Myös tästä syystä juutalaiset eivät hyväksy Jeesuksen oppeja ja nimittelivät häntä aina tappouhkauksiin asti.

Jeesuksen viesti oli käytännössä:

Ota haara-asento, levitä kädet, mietiskele, kunnes avaat kaikki 7 energiapistettä vartalossa ja näet maailman jumalan silmin, eli ikäänkuin kolmannen silmän avulla.

Hänen opetukset viittaavat siihen suuntaan, että oikeassa ovat Hindut, jotka selittävät Jeesuksen eläneen nuoruutensa siellä ja lopun elämänsä.

Lisäksi Jeesus Matthev 17:5 kertoo omin sanoin, ettei vuorella tapahtuneista asioista saa kertoa ennen kuin hän nousee kuolleista kolmen päivän jälkeen. Hän siis tunsi astrologiset ominaisuudet, joita Hindujen auringon tyttärellä Khrisnalla oli. Khrisna itseasissa hindulaisten heimojen kansankielellä on Krista ja kreikkalaisittain Kristos, josta Jeesuksen nimikin tulee eli Christ tai Kristus suomalaisittain. Jeesus siis opetti hindujumaluuden oppeja ja budhalaista jookaamista. Lisäksi Jeesus vastusti, jopa sanan Kristus -käyttöä ja on päivän selvää, että tässä hän tarkoitti Krishna figuuria, mikä on Hindu jumalatar. Hänen opetus sen sijaan oli säiseen divinisyyteen pääseminen meissä jokaisessa, jolloin hän tarkoitti että hän ei ole jumala vaan taivas tai divinisyys on meissä kaikissa sisimmässämme.

Tutustuessa Jeesuksen oppeihin, ei voi pitää mahdottomana, että silloinen yhdyskunta piti horroksesta heräämistä jumalan tekona. Näin ollen olis hyvin perusteltua, että Jeesus itseasiassa vaipui ristillä koomaan, ja heräsi kolmantena päivänä koomasta, käveli haudasta ja sanoi "palaan aabrahamin jälkeen" tai "palaan joskus" kansankielellä muttei koskaan palannut, koska oli maanpaossa asuen intian seutuvilla lopun elämänsä.

Jokatapauksessa Kirstinusko on suurin petos koskaan, kirkon kokoontumisten tarkoitus on vallanpidon väline eikä Jeesuksen oppien seuraamista, joka tarkoittaisi, että kirkossa ei tulisi olla ollenkaan penkkirivejä, kaikkien pitäisi rivissä jookata ja koittaa saada kosketus sisimpäänsä eli luojaan. Kaikki Jumalanpalveluksista lähtien on 400 luvulla keksitttyjä kokoontumisidelogioita, joissa Jeesuksen opit heivattiin vallan tavoittelun sijaan.

Roomassa piti kirkon opeista saada hallitsijalle keino ottaa kansasta luja ote ja Jeesuksen oppien sijaan anteeksi anto jne toimivat paremmin, kunhan vaan käy kirkossa. Kansaa voidaan tällöin johtaa kirkon avulla ja pitää ruodussa. Lisäksi Jeesuksen opit eivät sopineet katolisen kirkon arvoihin, jossa on vain yksi jumala. Jeesushan opetti, että jokaisessa meissä on jumaluus tai divinisyys sisässä. Eli siis jumaluus olisi kaikissa, olisimme kaikki jumalan kuvia. Oli parempaaa muokata jeesus vain jumalan pojaksi, jolla oli yhteys jumalaan. Tämä sopi katolisen kirkon arvomaailmaan.

Yhtä kaikki tutustuessani Jeesuksen dokumentaatioon sekä kaikkeen sen ympärillä ei voi välttyä sanomasta, että Kirstinusko on suurin harhaoppi koskaan maailmassa. Se on tarina, joka on luotu vallanpidon välineeksi.

JeremiRoivas

Kirjoittaja on Valaistus -uskonnon perustaja ja lähettiläs.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu